Wednesday, September 21, 2011

MaRhAbAn Ya MaRhAbAn..

      Assalamualaikum... hari yg berbeza sikit... tak lg teperuk kat umah je... ni first time aku join ikut marhaban kat tmn perumahan tmpat aku ni... klu tak mane ada... dok umah je... ni pun sbb jiran aku yg ajak, klu tak... manenye aku nak tau...

      Ada la lima buah umah kitaorg pegi... letih gak tp seronok dpt kenal2... disbbkan daddy balik keje awal, aku minta dia tlg jgkan anak... hehe... bukan tak nak bwk budak2 ni... takut mengamuk plk kat umah org nanti...

      Bila dah citer2 mcm ni... ada la kisah kat salah satu umah ni... lps je selesai marhaban kat umah dia ni... semua sibuk nak salam dgn tuan umah... tuan umahnye plk sibuk salam dgn budak2 sbb nak bg duit raya... bila sampai kat aku, ada ke aku pun dia nak bg duit raya... ish..ish... semua kat situ mcm terkejut tgk tuan umah tu... (mgkin dorang tertanya2 kot mak budak pun dpt gak ke??) 

      Aduii... aku tau la aku ni pendek dan comel... hahaha... sbnrnye, tuan umah tu tersilap... dia pikir aku ni budak2... klu dah ramai2 mane perasan betol tak?... hehehe... mcm mane pun, ari ni aku telah dpt sesuatu yg baru... cuma sayang la, citer2 tp takde gambar plk... ok la... jom bersilaturrahim...      

1 comment:

missbby said...

kira oklah tu pasal nampak u cam budak-budak kan..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

iklan

Cute pic