Friday, May 6, 2011

PeNcArIaN BlOg KeMaS, cAnTiK dAn BeRiNfOmAsI BY QISZANA


Hai... 
ari ni aku ada la tersinggah satu blog ni... 
dari Cik QISZANA
dia ada buat satu segmen...
nampak mcm best je... 
tu yg cuba2 nak join dlm kategori blog kemas dan cantik...
wlupun aku tau tak la cantik mane pun kan...
tp takpe suka2 je...
untuk sape2 yg berminat klik je kat banner tu yer..
selamat menjoinkan diri... huhuhu..


4 comments:

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

Qiszana said...

Hai,
Sowi sbb baru ada masa nak geledah peserta bloglist Qis.

Apa pun, TQ n GUD LUCK :D

Cute MuM said...

Salam Kenal..
Cute Mum datang dari blog Qiszana..
Jemputlaj ke blog Cute Mum pula.. :)
http://mamiuyun.blogspot.com

anismelon said...

salam..anis singgah sini..anis pon join jgk..blog kemas no2..tp xtau la kemas ke x..jom jenguk and komen..heee..:)

http://anismelon.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

iklan

Cute pic