Sunday, May 1, 2011

MeNyAmPaH..? GeRaM..?


      Aduiii... menyampah! geram!... bukan skit2 tau... ape tak nye, nama je ada cuti untuk pekerja... tapi tak pernah daddy dpt merasa... ish3x... kesiankan...

     Tu la... klu dah keje ngan org mmg payah... dlm otak tu pikir duittttt je memanjang... keje dah lebih 10thn... tapi sekali pun tak pernah merasa... yelah cuti tu kan ibarat special untuk org yg bekerja... aku mmg geram entah rasa mcm tak bleh ngam  la ngan tempat keje daddy ni... sakit hati tol la...

     Gaji ok... tapi klu bab cuti hampehhh... semua bekaitan dgn cuti klu bleh tak payah ambil tau... tu la bos daddy... benggong!... klu nak citer mmg banyak tapi aku citer la yg satu ni... mmg aku geram sampai skrg... sori la tgh lyn mood aku yg tgh menyampah, geram dan boring ni... 

     Citer nye mcm ni... masa tu aku ngah gandungkan anak aku arry... mmg tarikh melahirkan lambat lg tapi entah mcm mane perut aku sakit mcm nak beranak... call daddy asyik tak dpt je... nasib baik mak ngan abah aku tolong antar aku gi hospital... lama gak aku dlm bilik bersalin tu... mungkin aku mmg nak daddy ada sebelah aku masa tu... try call lg... dpt, tp entah mcm mane si benggong tu angkat ckp kejap lagi sbb kat kedai ramai customer... menyirap darah aku masa tu... ergghhh!.. 

      Last2 aku bersalin gak... daddy dtg minta maaf kat aku... dia citer kat aku yg dia nak mintak balik sbb aku dah nak bersalin... tapi si benggong tu bleh tak caye... dia ckp aku ni saje2 je nak suruh daddy cuti... pelikkan... ada gak org mcm tu... nasib baik daddy ni org nye penyabo... klu tak dah lama si benggong tu kene makan penumbuk... cehhh bukan main marah lagi aku ni... sabo...

#Insyaallah... kitaorg dlm proses nak buka kedai sendiri... doakan la semoga berjalan dgn baik yer... aminn..
       

1 comment:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

manusia mmg mcm2..

sengal tu..

heheh,TQ mama..

sy xderla nk amik kisah mane pon pasal follower tu..yg ptg blog sy ni ha,prob xsttle2 ag..aduishh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

iklan

Cute pic