Thursday, April 21, 2011

aKu LuPa!!

      Aduhh... tu la sibuk bebelog je.... sampai lupa yg anak aku Icah ada ujian spelling... nasib baik daddy cool tak marah kat aku... sorry daddy i lupa... hehe..

      Seminggu ada 3kali spelling (melayu,jawi,english)... yg lain ok tapi english biasa aku pantau sikit... tapi tu la boleh lupa... anak aku dah nak gi sekolah baru aku ingat....


      Bila dah jadi mcm tu mengelabah la aku... sbb selalu aku ajar dan pantau spelling n bacaan dia... tapi tu la... aku boleh jadi lupa sgt2... aduhhh..

      Nak tggu dia balik mcm satu penantian... tapi alhamdulillah... berjaya gak dia hilangkan kerisauan aku ni... mungkin aku ni je tak yakin dgn kemampuan dia... tapi aku syukur sgt dikurniakan anak yg bijak...


emmm.. bagus anak mama...
belajar rajin2 yer..

4 comments:

nusha said...

ader tag mama join contst..

http://nuyuijoinsanesini.blogspot.com/2011/04/contest-kami-fotogenik.html

mama-arrysyah said...

tq..good luck dear..

LeEnaLeEn said...

pandaunye anak mama..:D
tahniah!

HonEyBuNNy said...

wah2 anak mama neh..

bijaknya...

dah la comeii...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

iklan

Cute pic