Wednesday, April 20, 2011

"SuAiKeNaL NuShA, sAyA NaK kEnAl FoLLOwER sAyA"


Masa aku jln2 ada la ternampak satu entry ni dari cik nusha...
pikir2 best gak kalau dpt join...
boleh gak kenal2kan blog aku yg baru ni....
kalau ada yg berminat klik je kat banner tu ye...

Ok.. kenalkan aku yati tp lagi best panggil mama arrysyah (sempena nama anak aku)..
aku ni suriumah sepenuh masa... ada dua cahaya mata... dua2 puteri.. cute sgt..
boleh dikatakan.. masih awal dan baru dlm bidang main belog ni..
jadi, pengalaman masih kurang... hehe
belog aku ni banyak menceritakan kisah aku n anak2..
telatah, kerenah dan ragam diaorg mmg seronok ditulis sebagai kenangan...

Nak citer belog yg aku rajin tgk setiap hari ni dia anna recipe ..
boleh dikatakan setiap hari la menjenggah...
best tgk belog dia... 
kalau tgk recipe kat situ silap2 boleh telan air liur tau...
lagi2 suriumah mcm aku... kerja nak masak je... hehe

Ok la... so, kalau ada sape2 yg berminat nak join mcm yg aku buat ni...
teruskan la.. rajin2kan diri korang...



3 comments:

nusha said...

tq mama sudi join..siap t,sy gtau mama yer... salam kenal dari sy yer mama...enjoy blogging!!!

nusha said...

done mama

http://nusha1706.blogspot.com/2011/04/suaikenal-nusha-mama-arrysyah.html

eintan nurfuzie said...

dri blog nusha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

iklan

Cute pic